Millaista on yhteistyö kanssamme?

Täältä löydät referenssit ja asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstä kanssamme.


” Uuden työntekijän rekrytointiprosessi vaatii aina aikaa ja keskittymistä. Meidän kohdallamme juuri oman ajankäytön tehostaminen onkin yksi suurimpia syitä sille, että käytämme yhteistyökumppania rekrytointiasioissa. Yhteistyö Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kanssa on mahdollistanut sen, että meidän ei tarvitse käyttää aikaa hakemusten käsittelyyn ja useiden eri hakijoiden haastatteluihin. Sen sijaan voimme keskittyä varsinaiseen liiketoimintaamme ja saamme lopulta potentiaalisimmat ehdokkaat suoraan haastateltaviksi.”

-Iina Chrons / Toimitusjohtaja – JPond Jyväskylä Oy

”Aloitimme yhteistyön Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kanssa keväällä 2019. Asiointi heidän kanssaan on koko yhteistyön ajan ollut sujuvaa. Yhteyshenkilöt ovat helposti tavoitettavissa ja valmiita auttamaan missä tahansa henkilöstöön liittyvässä asiassa. Erityisen tyytyväinen olen siihen, että Henkilöstöasiantuntijat haluaa oikeasti ymmärtää yrityksemme tarpeet ja tarjoaa juuri niihin sopivaa palvelua. He ovatkin pystyneet vastaamaan tarpeisiimme nopeasti ja joustavasti. Oli myös ilo huomata, että kun ensimmäinen rekrytointi ei mennytkään odotetusti, Henkilöstöasiantuntijat hoiti tilanteen vastuullisesti ja ammattimaisesti. Asia selvitettiin avoimesti kaikkien osapuolten osalta ja saimme erittäin nopeasti uuden työntekijän, joka pitkän vuokratyösuhteen jälkeen on myöhemmin palkattu meille omaksi työntekijäksi.”

-Erja Pirnes / Toimitusjohtaja – Viherlandia Oy

”Rekrytointipalveluja ostaessa odotan yhteistyökumppaniltamme paljon. Kumppanin tulee kyetä tarjoamaan osaavaa työvoimaa joustavasti ja nopeasti. Vaatimustaso on siis jopa korkeampi kuin sisäisesti hoidettujen rekrytointien kohdalla. Siksi olenkin tyytyväinen, että valitsimme kumppaniksemme juuri Suomen Henkilöstöasiantuntijat. Olemme saaneet heiltä yksilöllistä palvelua ja yhteistyö on alusta asti ollut saumatonta.”

– Reijo Kujala / Hallituksen puheenjohtaja – 360 Palvelut Oy

” Vastuullisena työnantajana haluamme varmistaa, että työntekijämme voivat hyvin ja kaikki henkilöstöön liittyvät asiat hoidetaan niin kuin pitääkin. Tämä vaatii kuitenkin erityisosaamista. Siksi on helpottavaa, että meidän ei tarvitse huolehtia ja selvitellä itse jokaista henkilöstöön liittyvää asiaa, vaan voimme antaa vastuun alan ammattilaisille. Henkilöstöosaamisen lisäksi olen tykännyt siitä, että Henkilöstöasiantuntijoilta saamme henkilökohtaista palvelua aina toimitusjohtajasta alkaen. Kun tämän lisäksi palvelun hinta on kilpailukykyinen, on Henkilöstöasiantuntijoiden tarjoama kokonaisuus kaltaisellemme yritykselle erittäin toimiva.”

– Milla Aarnio / Toimitusjohtaja – Beans & more Oy


Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä