Töissä voidaan paremmin, kun stressiä ja uhkatilanteita osataan hallita.

Työstä aiheutuva stressi ja stressin aiheuttamat tapaturmat ovat liian usein syynä toistuviin ja pitkittyneisiin sairauspoistumiin ja tilastojen kärjessä mielenterveyden ongelmat ovat sairauspoistumien suurin aiheuttaja.  Usein tapaturman aiheutumisen taustalla on kiire ja kiireen aiheuttama stressi, joka on johtanut puutteelliseen havaintojen tekoon ja huonoihin päätöksiin.

Tarjoamme koulutuskokonaisuuksia, jossa yhdistyy stressi- ja uhkatilanteiden hallinnan koulutus. Stressinhallinta koulutus on mahdollista räätälöidä erikseen yrityksen ja henkilöstön tarpeet huomioiden. Uhkatilanne koulutus sisältää aina myös stressinhallinta koulutuksen.


Henkilöstönne valmennetaan alun perin lainvalvontaviranomaisten erityistoimintayksiköille kehitetyllä, tieteelliseen näyttöön perustuvalla, vaativien tilanteiden iPREP-valmennusmenetelmällä, johon yhdistetään uhkatilanteiden hallinnan koulutusta. Kouluttajalla on laaja 20 vuoden kokemus erilaisista ääritilanteista työelämässä ja koulutuksesta mm. erityistoimintayksiköissä Suomessa ja Yhdysvalloissa.

iPREP-valmennusmenetelmään perustuvalla Mind Coach® -sertifikaatilla, on vankka kansainvälinen tieteellinen näyttö. Voimme aina tarvittaessa räätälöidä lainvalvontaviranomaisten erityistoimintayksiköille kehitettyä vaativien tilanteiden iPREP-valmennusmenetelmää (International Professional, Resilience, Efficiency Program) teidän henkilöstön tarpeidenne mukaan

Valmennus sopii erityisesti:

  • Valmennustyöhön
  • Esihenkilöille ja johtajille
  • HR- ja henkilöstötyöhön
  • Vaativiin ammatteihin
  • Personal Trainereille
  • Kilpaurheilijoille

Näin etenemme:

  1. Tilanteen kartoittaminen: Kartoitamme yhteistyössä organisaationne tilannetta ja tarpeita. Suunnittelemme kartoituksen pohjalta juuri teille sopivan koulutuskokonaisuuden.
  2. Koulutuksen toteuttaminen: Sovimme kanssanne koulutuksen toimenpiteistä ja aikatauluista, jonka jälkeen toteutamme koulutuksen.
  3. Palaute ja arviointi: Koulutuksen jälkeen käymme läpi koulutuksen annin ja sovimme mahdollisista jatkotoimenpiteistä.

Haluatko tietää lisää koulutuksesta? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Voit myös olla suoraan yhteydessä toimitusjohtajaamme Anu Laasaseen, puh.+358 44 241 8131