Opiskelija, etsitkö HR-harjoittelupaikkaa?

— Tule Rekry-akatemiaan!

Rekry-akatemia on Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden tarjoama ohjelma opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa harjoittelun HR-yrityksessä. Akatemia tarjoaa opiskelijoille ohjatun mahdollisuuden tutustua monipuolisesti henkilöstöpalveluyrityksen toimintaan eri osa-alueilla.

Rekry-akatemian aiemmat opiskelijat ovat menestyksekkäästi työllistyneet HR-alalle erilaisiin isoihin organisaatioihin, hyvinvointialueen rekrytointitehtäviin, yrityksiin sekä henkilöstöpalveluyrityksiin. Ohjelman avulla he ovat saaneet tarvittavat valmiudet ja käytännön taidot työskennellä tehokkaasti ja ammattitaitoisesti HR-alalla.


Rekry-akatemiassa keskitytään seuraaviin osa-alueisiin:

 1. Yritysyhteistyö: Opit asiakashuollon perusteet, uusasiakashankinnan taidot ja toimeksiantojen hankkimisen strategiat.
 2. Toimeksiantosopimusten laatiminen: Pääset tutustumaan työvoiman vuokraukseen ja suorarekrytointiin liittyvien sopimusten laadintaan.
 3. Työpaikkailmoitus: Opit luomaan houkuttelevia työpaikkailmoituksia, jotka tavoittavat potentiaaliset työnhakijat.
 4. Verkostotyö työhallinnon ja paikallisten toimijoiden kanssa: Saat kokemusta yhteistyöstä työhallinnon ja paikallisten toimijoiden kanssa, mikä vahvistaa verkostoasi ja ymmärrystäsi työllisyyden alalla.
 5. Työhaastattelu ja sen rakenne: Opit työhaastattelujen toteuttamisen perusteet sekä niiden rakenteen ja tärkeiden kysymysten merkityksen.
 6. Sopivien ehdokkaiden valitseminen ja profiilit työnhakijoista: Saat taitoja sopivien ehdokkaiden arviointiin ja työnhakijaprofiilien analysointiin.
 7. Työsopimukset: Opit erilaisten työsopimusten, kuten määräaikaisten, vakituisten ja keikkatyötä koskevien sopimusten, laatimisen perusteet.
 8. Työntekijöiden vakuutukset: Tutustut työntekijöiden vakuutuksiin ja niiden merkitykseen.
 9. Työterveydenhuolto: Saat tietoa työterveydenhuollon perusteista ja sen roolista henkilöstöpalveluyrityksessä.
 10. Järjestelmät: Tutustut HR-työssä käytettäviin järjestelmiin.
 11. Kehittämistyö: Opit kehittämään henkilöstöpalveluyrityksen toimintaa ja prosesseja.
 12. Työhyvinvointi: Saat tietoa työhyvinvoinnin merkityksestä ja opit edistämään sitä organisaatiossa.

Rekry-akatemia tarjoaa kattavan ja monipuolisen käytännönosaamisen henkilöstöpalveluyrityksen työstä. Ohjelman avulla opiskelijat saavat arvokasta kokemusta HR-alalta ja pääsevät tutustumaan laajaan yrittäjäverkostoon sekä paikallisiin työllisyydenalan toimijoihin, kuten kunnan työllisyyspalveluihin, kolmannen sektorin organisaatioihin ja erilaisiin työllisyyshankkeisiin.

Rekry-akatemia tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää itseään HR-alan ammattilaisina ja verkostoitua alan toimijoiden kanssa. Ohjatun oppimisen ja käytännön harjoittelun avulla opiskelijat voivat rakentaa vahvan pohjan uralleen henkilöstöpalvelualalla ja valmistautua haastaviin työtehtäviin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Rekry-akatemia on erinomainen valinta opiskelijoille, jotka haluavat hankkia käytännön osaamista ja tietoa HR-alalta. Ohjelman avulla opiskelijat voivat kehittää ammattitaitoaan, luoda arvokkaita verkostoja ja valmistautua uraan HR-alalle.

Lue aiempien Rekry-akatemian käyneiden kokemuksia tästä.


Haluatko tietää lisää Rekry-akatemiasta? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä?

Voit myös olla suoraan yhteydessä toimitusjohtajaamme Anu Laasaseen, puh.+358 44 241 8131