Haluamme auttaa sinua työllistymään!

Olemme työllistämiseen ja työn välittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys, mutta ennen kaikkea olemme reilu työnantaja!

Tiedostamme, että motivoitunut työntekijä on työyhteisön tärkein voimavara ja menestyvän organisaation kulmakivi. Siksi meille on tärkeää tutustua sinuun henkilökohtaisesti, jotta voisimme yhdessä kartoittaa parhaat osaamisalueesi.


Tule meille töihin!

Etsimme parhaillaan tekijöitä useisiin mielenkiintoisiin tehtäviin. Mikäli sopivaa tehtävää ei ole juuri nyt avoinna, jätä meille avoin hakemus, jossa kerrot millaisia töitä haluaisit tehdä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijoihimme.

Tule meille valmennukseen!

Tarjoamme valmennuspalveluita uralla etenemisesi tueksi. Tutustu palvelutarjontaamme ja ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä juuri sinulle sopiva valmennuspaketti!


Työntekijöidemme kokemuksia

”Vuokratyö tarjoaa helpon ja joustavan tavan tehdä töitä sekä mahdollisuuden löytää ihan vakituinenkin työpaikka.”

-Heta

Palkat ovat aina tulleet oikein ja saan palkkakuitit sähköisesti suoraan verkkopankkiini, mikä on mielestäni erittäin kätevää.

-Elina

”Hakuprosessi oli erittäin nopea ja yhteydenpito on ollut sujuvaa.”

-Jere

Miksi hakea töitä meidän kauttamme?

  • Luotettava työnantaja: Kun olet työntekijänä Henkilöstöasiantuntijoilla, me toimimme työnantajanasi ja vastaamme kaikista lakisääteisistä työnantajavelvoitteista. Itse työ tapahtuu asiakasyrityksemme ohjauksessa heidän toimitiloissaan tai työmaalla. Työntekijänämme sinulle maksetaan aina vähintään työehtosopimuksen mukainen palkka, lomaraha ja muut lisät. Meillä palkan saat jopa kahden viikon välein.
  • Pidämme sinusta huolen: Henkilöstöasiantuntijoiden työntekijänä olet luonnollisesti oikeutettu sairasloma-ajan palkkaan ja käytettävissäsi on laadukas työterveyshuoltomme. Olet vakuutettu ja eläkkeesi karttuu niin kuin missä tahansa työsuhteessa.
  • Kumppanisi urapolullasi: Työntekijänä hyödyt laajasta yritysyhteistyöverkostostamme, josta voimme tarjota osaamistasi vastaavaa työtä. Huomioimme elämäntilanteesi ja voit tehdä juuri sellaista työtä joka sinulle kulloinkin sopii: pidempikestoista työtä, osa-aikaista työtä, määräaikaisia kausitöitä, aamuja, päiviä tai iltoja. Voit käyttää meitä työportfoliosi rakentamisessa, jos haluat työskennellä osa-aikaisesti usealle eri yritykselle.
  • Löydät piilotyöpaikkoja: Usein työpaikat täytetään henkilöstöpalveluyritysten avulla eikä niistä välttämättä ilmoiteta julkisesti missään. Meidän avullamme saat tietoa juuri avautuvista työpaikoista, joista muut eivät tiedä. Jätä avoin hakemus ja kerro, millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Henkilöstöasiantuntijamme käyvät aktiivisesti läpi hakijaprofiileja ja ottavat yhteyttä, mikäli toiveitasi vastaavia tehtäviä avautuu.
  • Olemme valtakunnallinen yritys: Yritysyhteistyökumppaneitamme löytyy joka puolelta Suomea. Ilmoita meille, mikäli muutat uudelle paikkakunnalle. On hyvin mahdollista, että meidän kauttamme sinulle löytyy töitä myös uudelta kotiseudultasi.

Vastuullinen työnantaja
Luotettava kumppani