Henkilöstövuokraus on voimakkaasti suosiotaan kasvattava tapa työvoiman hallinnoimiseen. Sen suosio perustuu ennen kaikkea joustavuuteen ja riskien minimoimiseen. Saat työvoimaa tarpeen mukaan, eikä sinun tarvitse huolehtia työnantajan velvoitteista.

Vuokratyön hinnoittelussa käytämme lähtökohtaisesti veloituskerrointa, jolloin työntekijän kustannus asiakkaalle saadaan kertomalla työntekijän tuntipalkka sovitulla kertoimella. Kerroin sovitaan yrityskohtaisesti riippuen esimerkiksi yrityksen soveltamasta työehtosopimuksesta.

Asiakkaamme käyttävät vuokratyövoimaa ennen kaikkea tilapäisten tarpeiden kattamiseen, mutta viime aikoina myös vakituisten työntekijöiden vuokraaminen on yleistynyt. Hyvin toimivaksi malliksi on todettu myös niin sanottu try & hire -palvelu, jossa vuokratyösuhde toimii ikään kuin koeaikana ja sopivan hetken koittaessa voit rekrytoida työntekijän itsellesi.

Henkilöstövuokrauspalvelumme sopivat kaikenkokoisille yrityksille, toimialasta riippumatta. Tarvitsetpa sitten tilapäistä työvoimaa tai vakituisen osaajan, me olemme apunasi!


Näin hyödyt:

  • Lisää joustavuutta: Voit helposti säädellä työvoiman määrää kysynnän mukaan.
  • Säästät aikaa: Et joudu vaivaamaan päätäsi pitkillä hakuprosesseilla – me hoidamme kaiken puolestasi ja tarjoamme sinulle sopivimmat ehdokkaat.
  • Säästät rahaa: Laskutus tapahtuu vain vuokratyöntekijöiden työajan perusteella.
  • Vähemmän riskejä: Me kannamme kaikki henkilöstöön liittyvät työnantajan riskit.

Näin etenemme:

  1. Tilanteen kartoittaminen: Tutustumme organisaatioonne ja määrittelemme yhteistyössä kanssanne, millaista osaamista ja persoonaa kyseisessä tehtävässä tarvitaan.
  2. Rekrytoinnin toteuttaminen: Hyödynnämme useita eri kanavia tarpeen mukaan: Julkiset ilmoitukset, sisäinen haku, verkostot, head hunting ja sosiaalinen media tarjoavat kattavasti pääsyn oikeiden henkilöiden näkyville.
  3. Työntekijän palkkaaminen: Esittelemme teille sopivimmat ehdokkaat, joista valitsette joko yksin tai yhteistyössä kanssamme rekrytoitavan henkilön.

Haluatko tietää lisää henkilöstövuokrauksesta? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.