Suorarekrytoinnissa me etsimme puolestasi sopivan henkilön työskentelemään suoraan yrityksellesi. Rekrytointipäätökset ovat jokaiselle yritykselle merkittäviä toimenpiteitä ja sisältävät aina riskejä. Siksi niihin kannattaa panostaa hyödyntämällä alan ammattilaisia. Räätälöimme tarpeidesi mukaan juuri sinulle sopivan palvelun rekrytoinnin toteuttamiseksi.

Suorarekrytointi on toimiva ratkaisu erityisesti avainhenkilöiden ja erityisosaajien palkkaamiseen, kun etsitään tekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme ovat kuitenkin hyödyntäneet sitä tapauskohtaisesti myös suorittavan tason tehtävien ja määräaikaisten työsuhteiden kohdalla.

Hoidamme puolestasi koko rekrytointiprosessin tai halutessasi vain sen tiettyjä osia, kuten hakemusten esikarsinnat tai soveltuvuusarvioinnit.


Näin hyödyt

  • Laajemmat resurssit ”käytössäsi”: Verkostojemme ja osaamisemme myötä mahdollisuudet sopivan tekijän löytämiseksi paranevat huomattavasti.
  • Enemmän aikaa ydinliiketoimintaan: Kun me hoidamme rekrytointia puolestasi, ehdit itse keskittyä tuottavampaan toimintaan.
  • Positiivinen yrityskuva: Laadukkaasti ja ammattitaidolla hoidettu rekrytointiprosessi auttaa luomaan yrityksestäsi positiivisen mielikuvan työnhakijoiden ja muiden sidosryhmien silmissä.

Näin etenemme:

  1. Tilanteen kartoittaminen: Tutustumme organisaatioonne ja määrittelemme yhteistyössä kanssasi, millaista osaamista ja persoonaa kyseisessä tehtävässä tarvitaan.
  2. Rekrytoinnin toteuttaminen: Hyödynnämme useita eri kanavia tarpeen mukaan: Julkiset ilmoitukset, sisäinen haku, verkostot, head hunting ja sosiaalinen media tarjoavat kattavasti pääsyn oikeiden henkilöiden näkyville.
  3. Työntekijän palkkaaminen: Esittelemme teille sopivimmat ehdokkaat, joista saatte valita rekrytoitavan henkilön joko yksin tai yhteistyössä kanssamme.

Haluatko tietää lisää suorarekrytoinnista? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.