Tervetuloa mukaan matkalle kohti tehokasta työnhakua ja työllistymistä!

Tarjolla on palvelupaketti, joka auttaa sinua työnhaun polullasi. Työnhaun tehotreenin tavoite on työllistyminen. Palvelu kestää max. 8 tuntia ja on tarkoitettu kaikille työnhakijoille, jotka ovat Jyväskylän kaupungin työllisyyspalveluiden asiakkaita.

Tutustu alta Työnhaun tehotreeni -palvelupakettiin ja anna meidän olla tukenasi kohti seuraavaa työpaikkaa!


1. Osaamiskeskustelu: Keskustellaan yhdessä vahvuuksistasi, taidoistasi ja intohimoistasi. Tavoitteena on löytää nimenomaan sinulle sopivat työpaikat ja kohdentaa työnhakusi juuri niiden kannalta tehokkaimmaksi.

2. Työnetsintäpalvelu: Laadimme yhdessä suunnitelman, joka sisältää avoimet työpaikat, piilotyöpaikat ja kiinnostavat työnantajat. Teemme vähintään neljä työhakemusta palvelun aikana, hyödyntäen monipuolisesti erilaisia työnetsinnän keinoja, kuten sosiaalista mediaa tai muita työnhaunkanavia.

3. Työnhaun asiakirjat kuntoon: Tarjoamme apua sähköisen CV:n ja työhakemuksen luomiseen tai niiden muokkaamiseen tehokkaammiksi. Hyödynnetään eri digitaalisia alustoja, kuten esimerkiksi Canvaa tai Wordia.

4. Työhakuprofiilien luominen: Luodaan vakuuttava työnhakuprofiili Työmarkkinatorille ja muille sivustoille. Voit hyödyntää aktiivisesti eri sivustoja, jotta tavoitat työnantajia.

5. Työnantajien kontaktointi: Lähetettyäsi hakemuksesi, autamme sinua luomaan positiivisen vaikutelman työnantajiin. Tehdään kaikki mahdollinen seuraavan työpaikan saamiseksi!

6. Raportointi haetuista työpaikoista: Pidetään yhdessä kirjaa edistymisestäsi. Näin voit helposti raportoida haetuista työpaikoista Oma asiointisi kautta.

7. Työhaastatteluvalmennus: Valmistaudu haastatteluihin ammattitaitoisen valmentajan avulla. Kehitä vuorovaikutus- ja esiintymistaitojasi työnhaun kontekstissa. Opit myös hallitsemaan mahdollista jännitystä työhaastattelussa.

8. Valmentava ja ratkaisukeskeinen työote: Tuemme sinua, jotta saat selkeän käsityksen työnhaun edellytyksistä ja siihen liittyvistä vaatimuksista. Autamme sinua astumaan tarvittaessa myös epämukavuusalueelle, jotta työllistymisesi eteen on varmasti tehty kaikki tarvittava ja tavoitteidesi kannalta oleellinen työ.

9. Dokumentoitu työnhaunsuunnitelma: Saat käyttöösi selkeän ja toteuttamiskelpoisen suunnitelman, joka auttaa sinua pysymään ajan tasalla ja tavoitteidesi kannalta oikeassa suunnassa kohti työllistymistä.

10. Yrittäjyyteen suuntaava palvelu: Mikäli itsensä työllistäminen kiinnostaa sinua, tarjoamme myös tavoitteellista työskentelyä ja ideointia yhdessä valmentajamme kanssa yrittäjyyden parissa.

Anu Laasanen

anu.laasanen@henkilostoasiantuntijat.fi

puh. +358 44 241 8131

Osoite: Polttolinja 1 (2. krs), 40520 Jyväskylä