Olemme kumppanisi myös vaikeina hetkinä!

Haasteet ja vaikeudet ovat valitettavasti välillä oleellinen osa yritystoimintaa. Ajoittain tulee eteen tilanteita, joissa syystä tai toisesta joudutaan irtisanomaan työntekijöitä. Näitä hetkiä varten on olemassa muutosturva. Muutosturvalain muuttumisen myötä irtisanotuilla työntekijöillä on nykyään oikeus työllistämistä edistävään valmennukseen tai koulutukseen.

Muutosturvavalmennuksen tavoitteena on tukea työntekijää tällaisissa tilanteissa ja edistää hänen mahdollisimman sujuvaa uudelleen työllistymistä. Valmennuksissa kirkastetaan omaa osaamista ja vahvuuksia, tutustutaan työnhaun keinoihin, kartoitetaan uravaihtoehtoja ja opetellaan ”myymään” omaa osaamista. Valmennukset räätälöidään tilanteen ja tarpeen mukaisesti ja ne voidaan toteuttaa joko ryhmä- tai yksilövalmennuksina.

Muutosturvapalvelumme sopii hyvin kaikille irtisanomistilanteen kohtaaville työnantajille, jotka haluavat toimia vastuullisesti myös vaikeassa tilanteessa.


Näin hyödyt:

  • Henkilöstöalan ammattilaisten toteuttama koulutus takaa laadukkaan muutosturvan irtisanotuille työntekijöille. Rekrytointi on työmme perusarkea ja siksi tunnemme erittäin hyvin työmarkkinoiden tilanteen ja vaatimukset. Lisäksi meillä on laaja ja monipuolinen yhteistyöverkosto niin yrittäjien, yhdistyksien, oppilaitoksien kuin työllisyydenalan toimijoidenkin kanssa.
  • Varmistat toimivasi vastuullisesti ja osoitat arvostavasi työntekijöitäsi.
  • Saat ulkopuoliselta ammattilaiselta henkistä tukea ja käytännön opastusta vaikeassa tilanteessa.

Näin etenemme:

  1. Yhteydenotto meihin: Suosittelemme ottamaan yhteyttä heti, kun yt-menettely tulee ajankohtaiseksi, jotta muutosturvaprosessista saadaan mahdollisimman toimiva.
  2. Tilannearvio ja toimenpiteistä sopiminen: Käymme yhdessä yrityksen ja työntekijöiden tilanteen läpi ja sovimme muutosturvavalmennuksen toteutuksesta.
  3. Valmennuksen toteutus ja jälkiarviointi: Toteutamme muutosturvavalmennuksen sovitusti, jonka jälkeen arvioimme yhdessä tilanteen uudestaan ja sovimme tarvittaessa jatkotoimenpiteistä.

Haluatko kuulla enemmän muutosturvapalvelustamme? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.