Millaista on yhteistyö kanssamme? Entä mitä sanottavaa työntekijöillämme on meistä?


Asiakkaidemme kokemuksia

” Uuden työntekijän rekrytointiprosessi vaatii aina aikaa ja keskittymistä. Meidän kohdallamme juuri oman ajankäytön tehostaminen onkin yksi suurimpia syitä sille, että käytämme yhteistyökumppania rekrytointiasioissa. Yhteistyö Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kanssa on mahdollistanut sen, että meidän ei tarvitse käyttää aikaa hakemusten käsittelyyn ja useiden eri hakijoiden haastatteluihin. Sen sijaan voimme keskittyä varsinaiseen liiketoimintaamme ja saamme lopulta potentiaalisimmat ehdokkaat suoraan haastateltaviksi.”

– Iina Chrons / Toimitusjohtaja – JPond Jyväskylä Oy

”Aloitimme yhteistyön Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kanssa keväällä 2019. Asiointi heidän kanssaan on koko yhteistyön ajan ollut sujuvaa. Yhteyshenkilöt ovat helposti tavoitettavissa ja valmiita auttamaan missä tahansa henkilöstöön liittyvässä asiassa. Erityisen tyytyväinen olen siihen, että Henkilöstöasiantuntijat haluaa oikeasti ymmärtää yrityksemme tarpeet ja tarjoaa juuri niihin sopivaa palvelua. He ovatkin pystyneet vastaamaan tarpeisiimme nopeasti ja joustavasti. Oli myös ilo huomata, että kun ensimmäinen rekrytointi ei mennytkään odotetusti, Henkilöstöasiantuntijat hoiti tilanteen vastuullisesti ja ammattimaisesti. Asia selvitettiin avoimesti kaikkien osapuolten osalta ja saimme erittäin nopeasti uuden työntekijän, joka pitkän vuokratyösuhteen jälkeen on myöhemmin palkattu meille omaksi työntekijäksi.”

– Erja Pirnes / Toimitusjohtaja – Viherlandia Oy

”Rekrytointipalveluja ostaessa odotan yhteistyökumppaniltamme paljon. Kumppanin tulee kyetä tarjoamaan osaavaa työvoimaa joustavasti ja nopeasti. Vaatimustaso on siis jopa korkeampi kuin sisäisesti hoidettujen rekrytointien kohdalla. Siksi olenkin tyytyväinen, että valitsimme kumppaniksemme juuri Suomen Henkilöstöasiantuntijat. Olemme saaneet heiltä yksilöllistä palvelua ja yhteistyö on alusta asti ollut saumatonta.”

– Reijo Kujala / Hallituksen puheenjohtaja – 360 Palvelut Oy

”Vastuullisena työnantajana haluamme varmistaa, että työntekijämme voivat hyvin ja kaikki henkilöstöön liittyvät asiat hoidetaan niin kuin pitääkin. Tämä vaatii kuitenkin erityisosaamista. Siksi on helpottavaa, että meidän ei tarvitse huolehtia ja selvitellä itse jokaista henkilöstöön liittyvää asiaa, vaan voimme antaa vastuun alan ammattilaisille. Henkilöstöosaamisen lisäksi olen tykännyt siitä, että Henkilöstöasiantuntijoilta saamme henkilökohtaista palvelua aina toimitusjohtajasta alkaen. Kun tämän lisäksi palvelun hinta on kilpailukykyinen, on Henkilöstöasiantuntijoiden tarjoama kokonaisuus kaltaisellemme yritykselle erittäin toimiva.”

– Milla Aarnio / Toimitusjohtaja – Beans & more Oy

”Tällaisen pienemmän henkilöstöpalveluyrityksen kanssa yhteistyössä on ehdottomasti se etu, että yhteydenpito ja kontaktointi on vaivatonta, kevyttä ja helppoa. Suomen Henkilöstöasiantuntijoilta sai aina välitöntä ja henkilökohtaista palvelua.

Työvoiman nopea saatavuus alallamme ei ole helppoa, mutta yhteistyön avulla saimme tarvitsemamme työntekijät vaivaittomasti myös Hämeenlinnaan, Lahteen ja Kuopioon. Rekrytointipalvelun hyödyntäminen on ikään kuin astelisi kauppaan ja saisi itse valita tarvitsemansa tuotteen, joka löytyy hyllystä helposti ja nopeasti.”

– Heikki Rantalaiho / Toimitusjohtaja – H24 Hinauspalvelu Oy

”Hyödynnämme rekrytoinnissa useasti henkilöstöpalvelufirmoja, joten Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden rekrytointipalveluiden käyttäminen oli luonnollista. Ajattelimme, että heidän rekrytointipalvelu helpottaisi meidän toimintaa ja työvoimansaantia. 

Ammattitaitoisen porukan löytäminen alalla on haasteellista, joten henkilöstöasiantuntijoiden palvelu on ollut kätevää ja tullut tarpeeseen. He ovat reagoineet hyvin meidän työvoimatarpeisiin ja olleet aina hyvin tavoitettavissa. 

Kaiken kaikkiaan yhteistyömme on sujunut hyvin!”

– Petri Eskelinen / Hallituksen puheenjohtaja – Rakennusliike Seiska Oy

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on seiska-logo-2.png

Työntekijöidemme kokemuksia

”Päädyin Henkilöstöasiantuntijoille hr-harjoitteluun, kun pidin kesän jälkeen taukoa opettajan töistä. Harjoittelukuvauksen tehtävät vaikuttivat monipuolisilta ja sitä ne ovat olleetkin harjoittelun aikana. Tehtäviini on kuulunut mm. työpaikkailmoitusten laatiminen, työhaastattelujen hoitaminen ja ajanvaraus, työnhakijaprofiilien ja sopimusasiakirjojen laatiminen sekä viestintä asiakasyritysten ja työntekijöiden kanssa. Olen päässyt tutustumaan myös paikallisten yrittäjäverkostojen toimintaan ja osallistumaan asiakashankintaan sekä markkinointiin. Ala ei ollut minulle entuudestaan juurikaan tuttu ja sain hyvän perehdytyksen, oli kyse sitten yleisestä henkilöstöpalvelualan esittelystä tai tietojärjestelmien käytöstä. Toimistolla on sellainen tiimi ja ilmapiiri, että on voinut rennoin mielin opetella uutta, ideoida ääneen ja tehdä työtä omalla tyylillä. Ongelmiin ei ole liiaksi tartuttu, vaan asenne on ollut ratkaisukeskeinen ja eteenpäinkatsova. Suosittelen harjoittelua Henkilöstöasiantuntijoilla kaikille alasta kiinnostuneille ja alaa opiskeleville – heillä saa kokeilla ja kehittää työtään eri osa-alueilla niin paljon, kuin intoa riittää. Vastaanotto on varmasti lämmin.”

– Sanna / HR-harjoittelija

”Hain Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kautta oman alani töitä keväällä 2019. Hakuprosessi oli selkeä ja nopea, ja pääsin pian myyjäksi Viherlandiaan, Jyväskylään. Olin aluksi vuokratyöntekijänä eli työnantajani oli Suomen Henkilöstöasiantuntijat. Käytännössä en juuri huomannut eroa ”perinteiseen työsuhteeseen”. Palkanmaksut hoituivat ajallaan ja kaikki toimi kuten pitääkin. Yhdessä vaiheessa Viherlandialla oli noin kuukauden pätkän ajan niukasti tunteja tarjolla. Minun ei kuitenkaan tarvinnut olla kotona tyhjänpanttina, vaan pääsin väliaikaisesti töihin myös Henkilöstöasiantuntijoiden toiseen asiakasyritykseen. Oltuani vuokratyöntekijänä noin vuoden, Viherlandia palkkasi minut suoraan heille töihin.

Kaiken kaikkiaan minulle jäi kyllä positiivinen tunne Suomen Henkilöstöasiantuntijoista ja heidän kauttaan työskentelystä. Vuokratyö on mielestäni muutenkin hyvä asia, sillä se tarjoaa helpon ja joustavan tavan tehdä töitä sekä mahdollisuuden löytää ihan vakituinenkin työpaikka, kuten minun tapauksessani kävi.”

– Heta / Myyjä

” Olen tehnyt Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kautta osa-aikaisesti lakitoimistoassistentin tehtäviä noin vuoden ajan ja olen ollut tyytyväinen sekä itse työhön että asiointiin heidän kanssaan. Kommunikointi on ollut välitöntä ja rehellistä tilanteessa kuin tilanteessa. Työvuoroista sovin suoraan käyttäjäyrityksen eli lakitoimiston kanssa, minkä jälkeen ilmoitan tehdyt tunnit Henkilöstöasiantuntijoille. Palkat ovat aina tulleet oikein ja saan palkkakuitit sähköisesti suoraan verkkopankkiini, mikä on mielestäni erittäin kätevää.

Yleisesti täytyy sanoa, että vaikka työskentelisinkin mielelläni ihan täysipäiväisesti, olen tyytyväinen siihen, että olen saanut tehdä edes osa-aikaisesti minulle sopivia töitä. Sen myötä tiedän olevani houkuttelevampi työmarkkinoilla, ja mahdollisuudet täysipäiväisen työn saamiseksi ovat paremmat verrattuna siihen, jos olisin tekemättä mitään. Henkilöstöasiantuntijoiden toiminnassa olenkin tykännyt siitä, että he tietävät tilanteeni, eivätkä ole ”unohtaneet” minua työskentelemään osa-aikaisena, vaan minulle on aika ajoin tarjottu myös muita osaamistani vastaavia töitä nykyisen työn rinnalle.”

– Elina / Lakitoimistoassistentti

”Hain töitä Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kautta keväällä 2018. Sain kutsun haastatteluun jo seuraavana päivänä ja muutaman päivän päästä aloitin työt. Nyt olen työskennellyt Henkilöstöasiantuntijoiden asiakasyrityksissä jo yli kahden vuoden ajan. Työnkuvaani on kuulunut erilaiset purku- ja kaapelityöt. Olen tykännyt olla Henkilöstöasiantuntijoiden työntekijänä. Asiat hoituvat sujuvasti ja töitä on ollut hyvin tarjolla, mistä kertoo sekin, että en ole joutunut nostamaan työttömyysrahoja missään vaiheessa. Omaan elämäntilanteeseeni vuokratyöntekijänä työskentely on sopinut hyvin. Töitä pääsee tekemään monenlaisissa paikoissa ja työkeikkojen välissä voi tarvittaessa pitää hetken lomaa, jos siltä tuntuu.”

– Jere / Purku- ja rakennustyöntekijä

”Halusin hakea Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kautta työtä, josta minulla oli jo pitkän ajan kokemus yrittäjänä. Pääsinkin heti toimistolle, jossa he kartoittivat minkälaisesta työstä olisin kiinnostunut ja mitä haluaisin tehdä. Pian he löysivät minulle sopivan työn ja pääsin melko nopeasti ja kätevästi töihin Rakennusliike Seiskaan. Sillä tiellä olenkin jatkanut siitä lähtien. Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kanssa yhteydenpito on toiminut hyvin ja he ovat olleet tavoitettavissa aina tarpeen tullen. Haluan kannustaa tällaisia pienempiä yrityksiä ja heidän toimintaansa. Kokemukseni mukaan isommissa organisaatioissa tekeminen saattaa usein hankaloitua. Pienemmässä yrityksessä toiminta pysyy nopeampana ja henkilökohtaisena. Ehdottomasti Henkilöstöasiantuntijoiden tulee jatkaa samaan malliin!”

– Markku / Kirvesmies