Millaista on yhteistyö kanssamme? Entä mitä sanottavaa työntekijöillämme on meistä?

Tältä sivulta löydät sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme kokemuksia meistä.


Asiakkaidemme kokemuksia

” Uuden työntekijän rekrytointiprosessi vaatii aina aikaa ja keskittymistä. Meidän kohdallamme juuri oman ajankäytön tehostaminen onkin yksi suurimpia syitä sille, että käytämme yhteistyökumppania rekrytointiasioissa. Yhteistyö Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kanssa on mahdollistanut sen, että meidän ei tarvitse käyttää aikaa hakemusten käsittelyyn ja useiden eri hakijoiden haastatteluihin. Sen sijaan voimme keskittyä varsinaiseen liiketoimintaamme ja saamme lopulta potentiaalisimmat ehdokkaat suoraan haastateltaviksi.”

-Iina Chrons / Toimitusjohtaja – JPond Jyväskylä Oy

”Aloitimme yhteistyön Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kanssa keväällä 2019. Asiointi heidän kanssaan on koko yhteistyön ajan ollut sujuvaa. Yhteyshenkilöt ovat helposti tavoitettavissa ja valmiita auttamaan missä tahansa henkilöstöön liittyvässä asiassa. Erityisen tyytyväinen olen siihen, että Henkilöstöasiantuntijat haluaa oikeasti ymmärtää yrityksemme tarpeet ja tarjoaa juuri niihin sopivaa palvelua. He ovatkin pystyneet vastaamaan tarpeisiimme nopeasti ja joustavasti. Oli myös ilo huomata, että kun ensimmäinen rekrytointi ei mennytkään odotetusti, Henkilöstöasiantuntijat hoiti tilanteen vastuullisesti ja ammattimaisesti. Asia selvitettiin avoimesti kaikkien osapuolten osalta ja saimme erittäin nopeasti uuden työntekijän, joka pitkän vuokratyösuhteen jälkeen on myöhemmin palkattu meille omaksi työntekijäksi.”

-Erja Pirnes / Toimitusjohtaja – Viherlandia Oy

”Rekrytointipalveluja ostaessa odotan yhteistyökumppaniltamme paljon. Kumppanin tulee kyetä tarjoamaan osaavaa työvoimaa joustavasti ja nopeasti. Vaatimustaso on siis jopa korkeampi kuin sisäisesti hoidettujen rekrytointien kohdalla. Siksi olenkin tyytyväinen, että valitsimme kumppaniksemme juuri Suomen Henkilöstöasiantuntijat. Olemme saaneet heiltä yksilöllistä palvelua ja yhteistyö on alusta asti ollut saumatonta.”

-Reijo Kujala / Hallituksen puheenjohtaja – 360 Palvelut Oy

” Vastuullisena työnantajana haluamme varmistaa, että työntekijämme voivat hyvin ja kaikki henkilöstöön liittyvät asiat hoidetaan niin kuin pitääkin. Tämä vaatii kuitenkin erityisosaamista. Siksi on helpottavaa, että meidän ei tarvitse huolehtia ja selvitellä itse jokaista henkilöstöön liittyvää asiaa, vaan voimme antaa vastuun alan ammattilaisille. Henkilöstöosaamisen lisäksi olen tykännyt siitä, että Henkilöstöasiantuntijoilta saamme henkilökohtaista palvelua aina toimitusjohtajasta alkaen. Kun tämän lisäksi palvelun hinta on kilpailukykyinen, on Henkilöstöasiantuntijoiden tarjoama kokonaisuus kaltaisellemme yritykselle erittäin toimiva.”

-Milla Aarnio / Toimitusjohtaja – Beans & more Oy

Työntekijöidemme kokemuksia

”Hain Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kautta oman alani töitä keväällä 2019. Hakuprosessi oli selkeä ja nopea, ja pääsin pian myyjäksi Viherlandiaan, Jyväskylään. Olin aluksi vuokratyöntekijänä eli työnantajani oli Suomen Henkilöstöasiantuntijat. Käytännössä en juuri huomannut eroa ”perinteiseen työsuhteeseen”. Palkanmaksut hoituivat ajallaan ja kaikki toimi kuten pitääkin. Yhdessä vaiheessa Viherlandialla oli noin kuukauden pätkän ajan niukasti tunteja tarjolla. Minun ei kuitenkaan tarvinnut olla kotona tyhjänpanttina, vaan pääsin väliaikaisesti töihin myös Henkilöstöasiantuntijoiden toiseen asiakasyritykseen. Oltuani vuokratyöntekijänä noin vuoden, Viherlandia palkkasi minut suoraan heille töihin.

Kaiken kaikkiaan minulle jäi kyllä positiivinen tunne Suomen Henkilöstöasiantuntijoista ja heidän kauttaan työskentelystä. Vuokratyö on mielestäni muutenkin hyvä asia, sillä se tarjoaa helpon ja joustavan tavan tehdä töitä sekä mahdollisuuden löytää ihan vakituinenkin työpaikka, kuten minun tapauksessani kävi.”

-Heta Järvinen / Myyjä

” Olen tehnyt Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kautta osa-aikaisesti lakitoimistoassistentin tehtäviä noin vuoden ajan ja olen ollut tyytyväinen sekä itse työhön että asiointiin heidän kanssaan. Kommunikointi on ollut välitöntä ja rehellistä tilanteessa kuin tilanteessa. Työvuoroista sovin suoraan käyttäjäyrityksen eli lakitoimiston kanssa, minkä jälkeen ilmoitan tehdyt tunnit Henkilöstöasiantuntijoille. Palkat ovat aina tulleet oikein ja saan palkkakuitit sähköisesti suoraan verkkopankkiini, mikä on mielestäni erittäin kätevää.

Yleisesti täytyy sanoa, että vaikka työskentelisinkin mielelläni ihan täysipäiväisesti, olen tyytyväinen siihen, että olen saanut tehdä edes osa-aikaisesti minulle sopivia töitä. Sen myötä tiedän olevani houkuttelevampi työmarkkinoilla, ja mahdollisuudet täysipäiväisen työn saamiseksi ovat paremmat verrattuna siihen, jos olisin tekemättä mitään. Henkilöstöasiantuntijoiden toiminnassa olenkin tykännyt siitä, että he tietävät tilanteeni, eivätkä ole ”unohtaneet” minua työskentelemään osa-aikaisena, vaan minulle on aika ajoin tarjottu myös muita osaamistani vastaavia töitä nykyisen työn rinnalle.”

Elina Pönkä / Lakitoimistoassistentti

Hain töitä Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kautta keväällä 2018. Sain kutsun haastatteluun jo seuraavana päivänä ja muutaman päivän päästä aloitin työt. Nyt olen työskennellyt Henkilöstöasiantuntijoiden asiakasyrityksissä jo yli kahden vuoden ajan. Työnkuvaani on kuulunut erilaiset purku- ja kaapelityöt. Olen tykännyt olla Henkilöstöasiantuntijoiden työntekijänä. Asiat hoituvat sujuvasti ja töitä on ollut hyvin tarjolla, mistä kertoo sekin, että en ole joutunut nostamaan työttömyysrahoja missään vaiheessa. Omaan elämäntilanteeseeni vuokratyöntekijänä työskentely on sopinut hyvin. Töitä pääsee tekemään monenlaisissa paikoissa ja työkeikkojen välissä voi tarvittaessa pitää hetken lomaa, jos siltä tuntuu.

-Jere Nukarinen / Purku- ja rakennustyöntekijä