Pintaa syvemmälle


Tarinamme


Keitä olemme?

Anu Laasanen

”Työllistämistyötä olen tehnyt jo vuodesta 2003 asti. Näiden vuosien aikana olen tehnyt erilaisia valmennuksia, koulutuksia, vetänyt kehittämishankkeita, tehnyt yritysyhteistyötä, ollut mukana erilaisissa työryhmissä, järjestänyt seminaareja ja käynnistänyt uudenlaista toimintaa. Suurimman osan julkisella puolella. Vuodesta 2017 sama asia jatkuu yrittäjänä, ja hyvä näin!

En erota työaikaa ja vapaa-aikaa. Minulla on yksi elämä, jossa on kaikkea sopivasti vierekkäin, päällekkäin ja limittäin. Onneksi saan viettää paljon aikaa lastenlasten kanssa. Se on aivan parasta! Joskus olen tehnyt paljon käsitöitä ja leiponut – silloin kun lapseni olivat pieniä ja tärkein tehtäväni oli olla Äiti. Rakastan aurinkoa – olen kesäihminen. Kerran vuodessa on päästävä Pärnuun ja Kreetalle. 

Olen kehittäjä, innostaja, uuden luoja ja yhteistyön rakentaja.  Tykkään vaikuttamisesta ja verkostotyöstä. Innostun ihmisistä – näistä saan voimaa ja innostumisen aiheita. Tykkään jutella ihmisten kanssa, sillä silloin syntyy aina jotain uutta.

Mottoni: Älä mieti onnistuuko se vai ei, mietitään yhdessä MITEN se onnistuu!”

Markus hirsimäki

”Olen ollut mukana Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy:ssä lähes alusta asti ja osakkaana vuodesta 2018. Olen kotoisin Toholammilta Keski-Pohjanmaalta, ja jo nuoruudesta asti minulla on ollut kaksi intohimoa: musiikki ja urheilu. Urheilussa olen harrastanut suunnistusta käytännössä koko elämäni ja osallistunut mm. Jukolan viestiin yli 10 kertaa. Metsä on muutenkin paikka, jonne menen mielelläni rauhoittumaan, esim. vaelluksen muodossa. Musiikissa taas raskas musiikki ja kitaran soitto ovat pysyneet kiinnostuksen kohteenani teinivuosista asti.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri (KTM) Oulun yliopistosta. Valmistumisen jälkeen hain kansainvälistä kokemusta työskentelemällä Lontoossa tapahtumarakentamisen parissa. Tällöin pääsin mm. työskentelemään elokuvien kuvauspaikoilla ja kuninkaallisissa palatseissa. Suomeen palattuani työskentelin ensin markkinoinnin parissa ja vuodesta 2016 lähtien henkilöstöpalvelualalla.

Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy:ssä työtehtäviini kuluu monenlaista. Olen rekrytoinut kymmeniä rakennus- ja kiinteistöalan tekijöitä, mutta myös esimerkiksi sairaanhoitajia ja kirjanpitäjiä. Työssäni minua kiehtoo ja motivoikin juuri sen vaihtelu, erilaisten ihmisten tapaaminen sekä päivittäin tulevat uudet haasteet.”

Heikki Laasanen

”Olen myyntipäällikkö ja yritysyhteistyön tekijä. Vuodesta 2009 alkaen olen tehnyt tällaista työtä. Tärkein työvälineeni on puhelin. Toimin myös maatalousyrittäjänä.

Harrastan lukemista, luonnossa liikkumista, metsästystä ja metsänhoitoa. Tutkin myös sukumme historiaa. Seuraan yhteiskunnallisia asioita esimerkiksi politiikkaa. Urheilu on ja on aina ollut minulle tärkeä harrastus. Matkailen sekä kotimaassa että ulkomailla. Harrastan myös yksinoloa!

Innostun työssäni, kun saan tavata työnantajia ja yrittäjiä ”silmästä silmään”. Rakastan perhettäni, nuoriamme ja lapsenlapsiamme. Rakastan ja arvostan ihmisiä. Olen ulospäinsuuntautunut.

Mottoni töissä: Soitellaan!

Kavereille mottoni voisi olla: Kivat sulle! tai Kuka heikkiin ryhtyy se heikin kestäköön!”


Arvomme

Vastuullisuus

Luottamus

Henkilökohtainen palvelu


Yrittäjät

Luotettava kumppani