Pintaa syvemmälle

Jokaisella yrityksellä on oma tarinansa ja toimintaperiaatteensa. Tällä sivulla pääset tutustumaan meihin tarkemmin.


Tarinamme

Jotta työ saa tekijänsä

Olipa kerran nainen nimeltä Anu. Hän oli työskennellyt työllistämisen parissa julkisella puolella jo viitisentoista vuotta. Työnteko oli kivaa ja linnut tuntuivat laulavan harva se päivä, mutta silti hänestä tuntui, että jotain puuttui. Hänestä tuntui, että elämästä puuttui jotain oleellista. Jotain, jota ilman hänen elämästään muodostuva palapeli ei ikinä valmistuisi.

Anu oli aina sanonut asiakkailleen ja tuttavilleen työelämän olevan kuin helminauha, jossa jokainen helmi kuvaa yhtä vaihetta työuran aikana. Nauhaan voi kuulua eripituisia työsuhteita, koulutusta, projektitöitä… ja yrittäjyyttä. Eräänä harvinaisen sateisena päivänä Anu oli kertomassa kyseistä vertausta uudelle tuttavalleen, kun yhtäkkiä hän lopetti puhumisen kesken lauseen. Hän oli viimein keksinyt, mikä häntä oli niin pitkään vaivannut: ”Heureka! Helminauhastani puuttuu yrittäjyys.” Sade lakkasi ja linnut alkoivat taas laulaa auringon valaistessa Anun kasvot. Nyt hän tiesi. Hän tiesi, että oli aika ottaa askel kohti jotain uutta ja jännittävää.

Elettiin vuotta 2017. Anu päätti käydä tuumasta toimeen. Vuosien työllistämistyön kerryttämä osaaminen sekä uran varrella syntyneet kattavat verkostot olivat herkullinen lähtökohta yrityksen perustamiselle, vaikka yrittäjän vastuu hieman arveluttikin. Lopullisesti yrittäjyyden peikko selätettiin, kun mukaan hyppäsivät innokkaat yhtiökumppanit Markus Lasanen ja Markus Hirsimäki.

Näin sai alkunsa Suomen Henkilöstöasiantuntijat.

Kasvava yritys työllistää ja työllistävä yritys kasvaa. Tämä ajatus on alusta asti ollut Henkilöstöasiantuntijoiden toiminnassa läsnä. Haluamme kasvaa valtakunnallisesti tunnetuksi ja kansainvälisesti arvostetuksi henkilöstöalan asiantuntijayritykseksi. Tänä päivänä tätä kasvua on tekemässä seitsemän henkilöä.

Henkilöstömäärän lisäksi myös palvelutarjontamme on kehittynyt. Vuokratyövoiman ja rekrytointipalvelujen lisäksi tarjoamme työllistämiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä asiantuntijapalveluja. Jyväskylässä sijaitsevasta ”päämajastamme” käsin palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea.

Ollaan yhteydessä Jotta työ saa tekijänsä!


Arvomme

Vastuullisuus

Haluamme olla vastuullinen toimija monesta näkökulmasta. Ensinnäkin otamme vastuuta yhteiskunnasta -teemme merkittävää työllistämistyötä. Toiseksi otamme vastuun työntekijöistämme – pidämme huolta sinusta! Kolmanneksi otamme vastuun palvelumme laadusta – teemme työmme ammattitaidolla ja asiakkaamme parasta ajatellen.

Luottamus

Olemme luotettava kumppani niin työntekijöille, yrityksille kuin yhteistyökumppaneillekin. Haluamme ymmärtää kumppanimme tarpeet ja auttaa niiden täyttämisessä. Käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksellisesti ja pidämme sen, minkä lupaamme.

Henkilökohtainen palvelu

Uskomme, että jokainen asiakkaamme ja työntekijämme ansaitsee tulla henkilökohtaisesti huomioiduksi. Siksi meille on tärkeää tutustua sekä yrityksiin että työntekijöihin sijainnista riippumatta. Otamme myös henkilökohtaisesti vastaan risut ja ruusut toiminnastamme.


Yrittäjät
Luotettava kumppani