13.3.2023

HALUAMME OLLA SINUN HR-KUMPPANI

Me henkilöstöpalveluyrityksenä voimme toimia erinomaisena HR-kumppanina yrityksille, jotka etsivät joustavia, nopeita ja vaivattomia tapoja rekrytoida uusia työntekijöitä. Henkilöstöpalveluyrityksen avulla yritykset voivat käyttää työvoiman vuokrausta tai suorarekrytointia löytääkseen sopivia työntekijöitä, joiden koulutus, kokemus ja henkilökohtaiset taidot vastaavat yrityksen tarpeita.


Työvoiman vuokraus on kätevä tapa vuokrata työntekijöitä määräaikaisiin tai projektikohtaisiin tehtäviin. Henkilöstöpalveluyritys vastaa työntekijän palkasta, sosiaaliturvamaksuista, verotuksesta ja muista työnantajavelvoitteista. Tämä vapauttaa yrityksen resursseja muuhun toimintaan ja antaa yritykselle joustavuutta tarvittaessa muuttaa henkilöstötilanteita nopeasti.

Suorarekrytointi taas tarkoittaa sitä, että henkilöstöpalveluyritys auttaa yritystä löytämään sopivan henkilön pysyvään työsuhteeseen. Henkilöstöpalveluyritys hoitaa koko rekrytointiprosessin, aina hakijoiden etsimisestä haastatteluihin ja valintaan asti. Tämä säästää yrityksen aikaa ja vaivaa, ja takaa, että yritys löytää parhaan mahdollisen henkilön tehtävään.

Henkilöstöpalveluala on kasvussa, sillä yhä useammat yritykset haluavat käyttää ammattitaitoisen henkilöstöpalveluyrityksen apua rekrytoinnissa ja henkilöstöhallinnossa. Henkilöstöpalveluyritykset ovat alan asiantuntijoita, joilla on laaja kokemus rekrytointiprosessista ja henkilöstöhallinnosta. Heidän avullaan yritykselle jää enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintaansa, kun henkilöstöhallinto on ulkoistettu ammattilaisille.

Henkilöstöpalveluyrityksen käyttö työvoiman vuokrauksessa tai suorarekrytoinnissa voi olla erinomainen tapa helpottaa yrityksen rekrytointiprosessia ja säästää aikaa ja vaivaa. Henkilöstöpalveluyritykset tarjoavat joustavia ja nopeita ratkaisuja yritysten henkilöstötarpeisiin. Heidän ammattitaito auttaa varmistamaan, että yritys löytää parhaan mahdollisen henkilön tehtävään.


Voit olla meihin suoraan yhteydessä ja kysyä lisää! Yhteystiedot…

Seuraa meitä myös sosiaalisen median kanavissa.

https://www.facebook.com/henkilostoasiantuntijat/
https://www.instagram.com/henkilostoasiantuntijat/
https://twitter.com/henkilostoasiat/
https://www.linkedin.com/company/suomen-henkilostoasiantuntijat-oy/Avainsanat: , , , , , , , , , , , , , ,