3.3.2023

Meidän uusi palvelumme: ICT-alan työntekijöiden rekrytointi

Tieto- ja viestintätekniikan (ICT) työmarkkinat ovat tärkeä osa Suomen kehittyvää taloutta. Maailmanluokan innovaatioista tunnettu ala kehittyy jatkuvasti uusien teknologioiden ja niiden kehitysten myötä. ICT-teknologian kasvavan merkityksen myötä alan kysyntä on suurempi kuin koskaan.


ICT-alan asiantuntijoiden rekrytointipalvelun käynnistäminen on Suomen Henkilöstöasiantuntijoille askel eteenpäin, joka mahdollistaa yhteistyön kehittämisen alan oppilaitosten ja muiden toimijoiden kanssa.

Haluamme tarjota rekrytointitukea ICT-yrityksille, jotta he saisivat itselleen alan parhaat työntekijät. Henkilöstöpalveluyrityksenä haluamme auttaa yrityksiä löytämään oikeat asiantuntijat oikeaan aikaan. Rekrytointiosaamisemme avulla meillä on hyvät mahdollisuudet vastata tähän tarpeeseen. Tämä palvelu on siis suunniteltu auttamaan erityisesti suomalaisia yrityksiä vastaamaan heidän henkilöstötarpeisiinsa.

ICT-alan rekrytointipalvelulla haluamme auttaa yrityksiä löytämään asiantuntijoita sekä määräaikaisiin että vakituisiin tehtäviin. Rekrytointipalvelumme ovat tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat säästää omia rekrytointiresurssejaan osaajien löytämiseksi.

Syitä miksi ICT-yritysten tulisi valita HR-kumppaniksi meidät:
 • olemme henkilöstöalan asiantuntijayritys
 • meillä on laajat verkostot ja kanavat alan ammattilaisten löytämiseen
 • meillä on suunnitelmallinen ja kattava rekrytointiprosessi
 • meillä on osaava tiimi ja kokeneita rekrytoijia
 • olemme ratkaisukeskeinen ja joustava valinta rekrytointiin
 • meillä on toimialakohtaista osaamista
 • olemme sinun kumppanisi osaavan työntekijän löytämisessä
Syitä miksi ICT-ammattilaisten tulisi valita meidät:
 • olemme reilu ja asiantunteva työnantaja
 • meidän kautta löydät uusia haasteita ja mahdollisuuksia urallesi
 • olemme silta pysyvään työhön
 • meillä on ystävällinen ja tarpeesi huomioiva henkilökunta
 • olemme kumppanisi juuri sinulle sopivan ja mielekkään työn löytämisessä
hieman palvelunkehittäjästämme abirami ravindranista:

”Luovana henkilönä minulla on aina ollut vahva halu oppia ja kehittää taitojani. Olen kotoisin Tamil Nadusta, Intiasta. Minulla on kandidaatintutkinto tietojenkäsittelytieteestä ja maisterintutkinto liiketoiminnanhallinnasta. Opintoni ovat antaneet minulle syvemmän ymmärryksen ja ainutlaatuisia näkökulmia alasta.

Olen toiminut henkilöstöasiantuntijana IT-alalla viiden vuoden ajan. Aiemmassa roolissani vastasin rekrytointiprosessin hallinnasta, asiantuntijakykyjen hankinnasta, työntekijöiden perehdyttämisestä ja heidän urakehityssuunnitelmien tukemisesta.

Muutettuani Suomeen ja työskennellessäni Suomen Henkilöstöasiantuntijoilla olen saanut mahdollisuuden syventää tietämystäni ja ymmärrystäni henkilöstöalan käytännöistä uudessa kulttuurissa ja ympäristössä. Arvokkaimpana oppinani pidän kulttuurienvälisen viestinnän ja ymmärryksen kehittymistä. Erilaisista taustoista ja kulttuureista olevien asiakkaiden kanssa työskentely on kehittänyt omia viestintätaitojani ja olen oppinut sopeuttamaan lähestymistapani vastaamaan paremmin aina kunkin asiakkaan tarpeita.

Olen koko urani aikana kehittänyt taitojani rekrytoinnissa ja henkilöstöhallinnossa. Myös vaativan alan stressinsietokykyni ja muutosjohtamistaidot ovat vahvistuneet. Nautin ihmisten kanssa työskentelystä ja pyrin aina osaltani luomaan positiivisen ja innostavan työilmapiirin.

Kiinnostukseni kohteita ovat matkustaminen, ruoanlaitto, kuvataide ja käsityöt. Olen käynyt korujenvalmistus kurssin ja pidän erityisesti savikorujen valmistamisesta. Vapaa-ajallani Jyväskylässä nautin kävellä ympäriinsä tutkiskellen ja löytäen upeita paikkoja sekä maisemia kaupungista. Haluan myös oppia lisää suomalaisesta kulttuurista ja ruokakulttuureista.”


ICT-alan ammattilaisille tarjoamme laajan valikoiman uramahdollisuuksia. Haluamme mahdollistaa ICT-alan työn ja tekijän kohtaamisen!

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä!Yhteystiedot…

https://www.facebook.com/henkilostoasiantuntijat/
https://www.instagram.com/henkilostoasiantuntijat/
https://twitter.com/henkilostoasiat/
https://www.linkedin.com/company/suomen-henkilostoasiantuntijat-oy/Avainsanat: , , , , , , , , , ,