18.11.2020

Toimitusjohtajan tiedonanto: Laajennamme tuotesalkkuamme

Suomen Henkilöstöasiantuntijat, jotta työ saa tekijänsä!

Olemme laajentaneet ja monipuolistaneet palvelutuotteitamme sekä yrityksille että kuluttaja-asiakkaillemme. Tulemme loppuvuoden aikana julkaisemaan tarkemmat esittelyt uusista palvelupaketeista.

Työvoiman vuokrauksen ja suorarekrytoinnin lisäksi yrityksille on jatkossa luvassa apua myös yrityksen kehittämisen ja kasvun vahvistamiseksi sekä riskittömämmän työllistämisen toteuttamiseksi. Jos korona tuo haasteita henkilöstöhallintaan, niin haluamme olla kumppani myös silloinkin – voit ulkoistaa meille kokonaisuudessaan HR-tehtävät tai käyttää meidän muutosturvakoulutuksia. Hoidetaan haasteetkin yhdessä! Tutustu kaikkiin palveluihimme TÄSTÄ.

Työn ja tekijän kohtaamisen edistämiseksi tarjoamme jatkossa kattavampia palveluita myös työnhakijoille ja alan vaihtajille. Palveluvalikoimasta löytyvät muun muassa henkilökohtainen uramahdollisuuksien analyysi, työhaastatteluvalmennus sekä työelämätietous -koulutus. Valmennukset ovat saatavilla sekä yksilö- että ryhmävalmennuksina. Jos mietit järkevää lahjakorttia työnhaussa apua tarvitsevalle, niin tässä olisi hyvä vaihtoehto! Tutustu palveluihimme TÄSTÄ.

-Anu Laasanen, ToimitusjohtajaAvainsanat: , , , , , , ,