23.11.2020

Uutta palveluvalikoimassa: Liiketoiminnan kehittäminen

Saimme kesän aikana rutkasti lisää osaamista, kun Jarmo Karhunen liittyi vahvistamaan Henkilöstöasiantuntijoiden tiimiä. Jarmolla on vuosien kokemus monelta toimialalta sekä yrittäjänä että ammattijohtajana. Yli 20 kauppiasvuoden lisäksi hän on toiminut päällikkö- ja johtotehtävissä mm. Keskolla ja Pohjolassa.

Kokemuksensa myötä Jarmo toimii pääarkkitehtina liiketoiminnan kehittämisen palvelussamme. Tarjoamme tapauskohtaisesti räätälöityä liikkeenhoidon kehittämispalvelua yksittäisistä kehittämiskohteista aina kokonaisvaltaisiin strategiatasolta lähteviin projekteihin. Toimeksianto voi liittyä yrityksen strategiaan, talouteen, markkinointiin, henkilöstöasioihin, riskienhallintaan tai vaikka näihin kaikkiin osa-alueisiin.

Ulkopuolisena ammattilaisena Jarmo tekee yrityksenne tilanteesta puolueettoman arvion, jonka pohjalta laaditaan yhteistyössä suunnitelma kehittämistoimenpiteistä.

Voit tutustua palveluun tarkemmin TÄÄLTÄ tai ottaa yhteyttä toimitusjohtajaamme Anu Laasaseen: puh. +358 44 241 8131 ja email: etunimi.sukunimi@henkilostoasiantuntijat.fi.Avainsanat: , , , , ,