8.12.2020

Uutta palveluvalikoimassa: Muutosturva / Outplacement

Yritystoimintaan kuuluu valitettavasti välillä myös vaikeampia hetkiä. Yrittäjän eteen saattaa tulla esimerkiksi tilanne, jossa työntekijöitä on irtisanottava tai lomautettava. Näitä tilanteita varten on olemassa muutosturva -palvelumme, jonka myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yhä kokonaisvaltaisempaa palvelua henkilöstöasioihin liittyen.

Irtisanotuilla työntekijöillä on tiettyjen edellytysten täyttyessä nykyään jo lain mukaan oikeus työllistämistä edistävään valmennukseen tai koulutukseen. Muutosturva on kuitenkin ennen kaikkea myös vastuullisen työnantajan ratkaisu ja suosittelemmekin sitä kaikille työnantajille, jotka haluavat pitää huolta henkilöstöstään irtisanomis- tai lomautustilanteessa.

Muutosturvavalmennuksissa tavoitteena on tarjota työntekijälle avaimia uudelleentyöllistymiseen, mutta myös tukea häntä haastavassa tilanteessa. Valmennuksissa keskitytään tunnistamaan omaa osaamista ja vahvuuksia, tutustutaan ura- ja koulutusmahdollisuuksiin, kehitetään työnhakuosaamista ja opetellaan ”myymään” omaa osaamista.

Valmennusten toteuttamisesta vastaa toimitusjohtajamme Anu Laasanen, joka on työskennellyt työllistämisen ja uravalmennuksen parissa jo lähes 20 vuotta.

Voit lukea lisää muutosturvapalvelustamme TÄÄLTÄ tai olla suoraan yhteydessä Anuun, puh. 044 241 8131.Avainsanat: , , , , , ,