19.1.2021

Uutta palveluvalikoimassa: Palvelut työnhakijoille

Olit sitten työnhakija tai työntekijä, asenne sekä myynti- ja työelämätaitojen hallinta ovat uralla etenemisen peruspilareita. Työelämän vaatimusten mukaisesti tarjoamme kuluttaja-asiakkaille uusina palveluina yleistä työelämätietoutta, työhaastatteluvalmennusta sekä yhä useammassa työtehtävässä tarvittavaa myynnin osaamista.

Työntekijätyyppejä on olemassa yhtä paljon, kuin työntekijöitäkin. Oli työ sitten suorittavaa tai vaikkapa asiantuntijatason tehtäviä, jokainen tekee työtä omalla tavallaan ja toimii työyhteisössä omana persoonanaan. Valmennuspalvelumme on suunniteltu tukemaan jokaista yksilöä tähdäten muutoksessa olevan työelämän pelisääntöjen omaksumiseen ja myös hyödyntämiseen.

Esimerkkinä mainittakoon nykyaikainen johtamiskulttuuri, joka korostaa henkilöstöjohtamisen tärkeyttä. Usein tämä trendi tuo mukanaan myös vapauksia työntekijälle, jonka myötä yksilön vaikuttamismahdollisuudet työn suorittamistapoihin, aikatauluttamiseen ja jopa itse työn sisältöön ovat lisääntyneet. Tämän myötä korostuu myös yksilön vastuu paitsi itse työn suorittamisesta, myös esimerkiksi työn laadusta.

Valmentajina toimivat kokeneet henkilöstöasiantuntijamme, jotka tekevät päivittäin töitä sekä työnantajien ja työntekijöiden kuin työnhakijoidenkin parissa.

Tutustu palveluihimme TÄÄLLÄ, ja kysy lisää! Voit myös olla suoraan yhteydessä henkilöstöasiantuntijaamme.

Markus Hirsimäki, 044 240 9434

(sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@henkilostoasiantuntijat.fi)Avainsanat: , , ,