20.5.2021

Uutta palveluvalikoimassamme: Työnantaja-alusta

Onko sinulla vuoden aikana kausia, jolloin töitä riittäisi enemmän kuin itse jaksat tehdä? Tai tuntuuko, että töitä olisi yli oman kapasiteetin pidemmälläkin aikavälillä, mutta työntekijän palkkaaminen tuntuu liian isolta askeleelta?


Työnantaja-alusta on vastaus tilanteeseesi. Se tarkoittaa, että me toimimme puolestasi työntekijän hallinnollisena työnantajana ja sinä hoidat vain työnjohdolliset tehtävät. Näin pystyt vastaamaan kysyntään joustavasti. Tarvittaessa hoidamme puolestasi myös sopivan työntekijän etsimisen, jotta sinä voit käyttää aikasi varsinaisen työsi tekemiseen.

MITÄ

Varsinkin ensimmäisen työntekijän palkkaamiselle on usein hyvin korkea kynnys. Sinulle yksinyrittäjä on kuitenkin olemassa erittäin helppo ja turvallinen tapa hankkia työntekijä! Me toimimme työntekijällesi työnantajana ja sinulle jää ”ainoastaan” työnjohdolliset tehtävät!

kENELLE

Palvelu sopii erityisesti yksinyrittäjille tai sellaisille yrityksille, jotka eivät kuulu työnantaja-rekisteriin, eivätkä välttämättä halua siihen kuulua.

Miten

Käytännössä järjestelmä toimii yksinkertaisesti näin:

  • Etsimme sinulle tarvitsemasi työntekijän, esittelemme sinulle parhaat hakijat ja sinä teet lopullisen valinnan – sinulta säästyy aikaa ja vaivaa!
  • Sovimme kanssasi henkilölle palkan ja muut työehdot.
  • Työntekijä ryhtyy tekemään yrityksessäsi hänelle antamiasi työtehtäviä täysin samalla tavalla, kuin jos hän olisi omilla palkkalistoillasi.
  • Yrityksesi maksaa ainoastaan työntekijän tekemästä työstä, ei siis lainkaan esimerkiksi sairausajasta – toisin sanoen me vastaamme palkanmaksusta, lomarahoista, vakuutuksista, työterveydestä, mahdollisista sairaspäivärahoista ja tarvittaessa myös työvaatteista.
  • Yrityksen ei tarvitse olla edes työnantajarekisterissä!
  • Jatkossa sinun on mahdollista ryhtyä työnatajaksi sinulle sopivalle ja hyväksi todetulle työntekijälle.
MUUTA

Voimme halutessasi auttaa sinua monilla muillakin yritystoiminnan osa-alueilla. Kaikki yhteydenpito ja aineisto on täysin luottamuksellista. Ota yhteyttä, tutustutaan tilanteeseen ja laaditaan yhdessä rekrytointisuunnitelma! Lue lisääAvainsanat: , , , ,