Millaista on yhteistyö kanssamme?


” Uuden työntekijän rekrytointiprosessi vaatii aina aikaa ja keskittymistä. Meidän kohdallamme juuri oman ajankäytön tehostaminen onkin yksi suurimpia syitä sille, että käytämme yhteistyökumppania rekrytointiasioissa. Yhteistyö Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kanssa on mahdollistanut sen, että meidän ei tarvitse käyttää aikaa hakemusten käsittelyyn ja useiden eri hakijoiden haastatteluihin. Sen sijaan voimme keskittyä varsinaiseen liiketoimintaamme ja saamme lopulta potentiaalisimmat ehdokkaat suoraan haastateltaviksi.”

– Iina Chrons / Toimitusjohtaja – JPond Jyväskylä Oy

”Aloitimme yhteistyön Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kanssa keväällä 2019. Asiointi heidän kanssaan on koko yhteistyön ajan ollut sujuvaa. Yhteyshenkilöt ovat helposti tavoitettavissa ja valmiita auttamaan missä tahansa henkilöstöön liittyvässä asiassa. Erityisen tyytyväinen olen siihen, että Henkilöstöasiantuntijat haluaa oikeasti ymmärtää yrityksemme tarpeet ja tarjoaa juuri niihin sopivaa palvelua. He ovatkin pystyneet vastaamaan tarpeisiimme nopeasti ja joustavasti. Oli myös ilo huomata, että kun ensimmäinen rekrytointi ei mennytkään odotetusti, Henkilöstöasiantuntijat hoiti tilanteen vastuullisesti ja ammattimaisesti. Asia selvitettiin avoimesti kaikkien osapuolten osalta ja saimme erittäin nopeasti uuden työntekijän, joka pitkän vuokratyösuhteen jälkeen on myöhemmin palkattu meille omaksi työntekijäksi.”

– Erja Pirnes / Toimitusjohtaja – Viherlandia Oy

”Rekrytointipalveluja ostaessa odotan yhteistyökumppaniltamme paljon. Kumppanin tulee kyetä tarjoamaan osaavaa työvoimaa joustavasti ja nopeasti. Vaatimustaso on siis jopa korkeampi kuin sisäisesti hoidettujen rekrytointien kohdalla. Siksi olenkin tyytyväinen, että valitsimme kumppaniksemme juuri Suomen Henkilöstöasiantuntijat. Olemme saaneet heiltä yksilöllistä palvelua ja yhteistyö on alusta asti ollut saumatonta.”

– Reijo Kujala / Hallituksen puheenjohtaja – 360 Palvelut Oy

” Vastuullisena työnantajana haluamme varmistaa, että työntekijämme voivat hyvin ja kaikki henkilöstöön liittyvät asiat hoidetaan niin kuin pitääkin. Tämä vaatii kuitenkin erityisosaamista. Siksi on helpottavaa, että meidän ei tarvitse huolehtia ja selvitellä itse jokaista henkilöstöön liittyvää asiaa, vaan voimme antaa vastuun alan ammattilaisille. Henkilöstöosaamisen lisäksi olen tykännyt siitä, että Henkilöstöasiantuntijoilta saamme henkilökohtaista palvelua aina toimitusjohtajasta alkaen. Kun tämän lisäksi palvelun hinta on kilpailukykyinen, on Henkilöstöasiantuntijoiden tarjoama kokonaisuus kaltaisellemme yritykselle erittäin toimiva.”

– Milla Aarnio / Toimitusjohtaja – Beans & more Oy

”Yhteistyö Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kanssa alkoi yrittäjäverkoston kautta, kun teimme yrityksen mainosvideon yhdessä. Tutustuimme ja ajatus henkilöstöpalveluiden hyödyntämisestä omassa rekrytointiprosessissa alkoi tuntua kiinnostavalta ja järkevältä idealta. Aiemmin hoidimme rekrytoinnin itse, mutta kokeilumielessä Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden palveluiden hyödyntäminen oli kiinnostavaa nähdä. Halusimme saada omien rekrytointiprosessien hoitoon uutta ja erilaista näkökulmaa. Kuinka asiantuntijayritys sen hoitaa ja mitä hyötyjä tai etuja heidän palveluistansa olisi juuri meille?

Tällaisen pienemmän henkilöstöpalveluyrityksen kanssa yhteistyössä on ehdottomasti se etu, että yhteydenpito ja kontaktointi on vaivatonta, kevyttä ja helppoa. Suomen Henkilöstöasiantuntijoilta sai aina välitöntä ja henkilökohtaista palvelua.

Työvoiman nopea saatavuus alallamme ei ole helppoa, mutta yhteistyön avulla saimme tarvitsemamme työntekijät vaivaittomasti myös Hämeenlinnaan, Lahteen ja Kuopioon. Rekrytointipalvelun hyödyntäminen on ikään kuin astelisi kauppaan ja saisi itse valita tarvitsemansa tuotteen, joka löytyy hyllystä helposti ja nopeasti.

Yhteistyöstä jäi kaikin puolin positiivinen kokemus. Ulkoisten rekrytointipalveluiden hyödyntäminen oli meidän puoleltamme vielä uutta, mutta Suomen Henkilöstöasiantuntijat hoitivat tehtävänsä mallikkaasti. He olivat asiantuntevia, ketteriä ja nopeita rekrytointiprosessin hoidossa. Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kanssa hommat rullaa ja yhteistyö hoituu mutkattomasti jatkossakin.”

– Heikki Rantalaiho / Toimitusjohtaja – H24 Hinauspalvelu Oy

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on H24_logo_RGB_keltainen.png

”Hyödynnämme rekrytoinnissa useasti henkilöstöpalvelufirmoja, joten Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden rekrytointipalveluiden käyttäminen oli luonnollista. Ajattelimme, että heidän rekrytointipalvelu helpottaisi meidän toimintaa ja työvoimansaantia. 

Ammattitaitoisen porukan löytäminen alalla on haasteellista, joten henkilöstöasiantuntijoiden palvelu on ollut kätevää ja tullut tarpeeseen. He ovat reagoineet hyvin meidän työvoimatarpeisiin ja olleet aina hyvin tavoitettavissa. 

Kaiken kaikkiaan yhteistyömme on sujunut hyvin!”

– Petri Eskelinen / Hallituksen puheenjohtaja – Rakennusliike Seiska Oy

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on seiska-logo-2.png


Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä