Työntekijöidemme kokemuksia


”Hain Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kautta oman alani töitä keväällä. Hakuprosessi oli selkeä ja nopea, ja pääsin pian myyjäksi Viherlandiaan, Jyväskylään. Olin aluksi vuokratyöntekijänä eli työnantajani oli Suomen Henkilöstöasiantuntijat. Käytännössä en juuri huomannut eroa ”perinteiseen työsuhteeseen”. Palkanmaksut hoituivat ajallaan ja kaikki toimi kuten pitääkin. Yhdessä vaiheessa Viherlandialla oli noin kuukauden pätkän ajan niukasti tunteja tarjolla. Minun ei kuitenkaan tarvinnut olla kotona tyhjänpanttina, vaan pääsin väliaikaisesti töihin myös Henkilöstöasiantuntijoiden toiseen asiakasyritykseen. Oltuani vuokratyöntekijänä noin vuoden, Viherlandia palkkasi minut suoraan heille töihin.

Kaiken kaikkiaan minulle jäi kyllä positiivinen tunne Suomen Henkilöstöasiantuntijoista ja heidän kauttaan työskentelystä. Vuokratyö on mielestäni muutenkin hyvä asia, sillä se tarjoaa helpon ja joustavan tavan tehdä töitä sekä mahdollisuuden löytää ihan vakituinenkin työpaikka, kuten minun tapauksessani kävi.”

Heta / Myyjä

”Olen tehnyt Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kautta osa-aikaisesti lakitoimistoassistentin tehtäviä noin vuoden ajan ja olen ollut tyytyväinen sekä itse työhön että asiointiin heidän kanssaan. Kommunikointi on ollut välitöntä ja rehellistä tilanteessa kuin tilanteessa. Työvuoroista sovin suoraan käyttäjäyrityksen eli lakitoimiston kanssa, minkä jälkeen ilmoitan tehdyt tunnit Henkilöstöasiantuntijoille. Palkat ovat aina tulleet oikein ja saan palkkakuitit sähköisesti suoraan verkkopankkiini, mikä on mielestäni erittäin kätevää.

Yleisesti täytyy sanoa, että vaikka työskentelisinkin mielelläni ihan täysipäiväisesti, olen tyytyväinen siihen, että olen saanut tehdä edes osa-aikaisesti minulle sopivia töitä. Sen myötä tiedän olevani houkuttelevampi työmarkkinoilla, ja mahdollisuudet täysipäiväisen työn saamiseksi ovat paremmat verrattuna siihen, jos olisin tekemättä mitään. Henkilöstöasiantuntijoiden toiminnassa olenkin tykännyt siitä, että he tietävät tilanteeni, eivätkä ole ”unohtaneet” minua työskentelemään osa-aikaisena, vaan minulle on aika ajoin tarjottu myös muita osaamistani vastaavia töitä nykyisen työn rinnalle.”

Elina / Lakitoimistoassistentti

”Hain töitä Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kautta keväällä 2018. Sain kutsun haastatteluun jo seuraavana päivänä ja muutaman päivän päästä aloitin työt. Nyt olen työskennellyt Henkilöstöasiantuntijoiden asiakasyrityksissä jo yli kahden vuoden ajan. Työnkuvaani on kuulunut erilaiset purku- ja kaapelityöt. Olen tykännyt olla Henkilöstöasiantuntijoiden työntekijänä. Asiat hoituvat sujuvasti ja töitä on ollut hyvin tarjolla, mistä kertoo sekin, että en ole joutunut nostamaan työttömyysrahoja missään vaiheessa. Omaan elämäntilanteeseeni vuokratyöntekijänä työskentely on sopinut hyvin. Töitä pääsee tekemään monenlaisissa paikoissa ja työkeikkojen välissä voi tarvittaessa pitää hetken lomaa, jos siltä tuntuu.”

Jere / Purku- ja rakennustyöntekijä

Halusin hakea Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kautta työtä, josta minulla oli jo pitkän ajan kokemus yrittäjänä. Pääsinkin heti toimistolle, jossa he kartoittivat minkälaisesta työstä olisin kiinnostunut ja mitä haluaisin tehdä. Pian he löysivät minulle sopivan työn ja pääsin melko nopeasti ja kätevästi töihin Rakennusliike Seiskaan. Sillä tiellä olenkin jatkanut siitä lähtien. Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kanssa yhteydenpito on toiminut hyvin ja he ovat olleet tavoitettavissa aina tarpeen tullen. Haluan kannustaa tällaisia pienempiä yrityksiä ja heidän toimintaansa. Kokemukseni mukaan isommissa organisaatioissa tekeminen saattaa usein hankaloitua. Pienemmässä yrityksessä toiminta pysyy nopeampana ja henkilökohtaisena. Ehdottomasti Henkilöstöasiantuntijoiden tulee jatkaa samaan malliin!

Markku / Kirvesmies

”Työhaastattelu toteutettiin tilanteeseeni sopivalla tavalla videohaastatteluna. Työllistyminen Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden kautta tuntui helpolta. Myös työsuhteeni aikana tulleet haasteet ratkaistiin nopeasti, helposti ja onnistuneesti, josta jäi minulle positiivinen kokemus. Kiitos paljon tuesta ja opastuksesta, jota sain teiltä työhöni liittyen. Suosittelen teitä työnantajana tulevaisuudessa myös ystävilleni.”

Andrey / Tuotantotyöntekijä

”Työllistyminen sopivaan työtehtävään teidän kauttanne tapahtui mielestäni todella nopeasti normaaliin työnhakuun verrattuna. Teidät oli erittäin helppo tavoittaa ja sain teiltä aina nopeasti vastaukset kysymyksiini. Koin, että sain tarvittavat neuvot, opastuksen ja tuen työsuhteeni aikana. Suosittelisin hyödyntämään Suomen Henkilöstöasiantuntijoita työnhaussa varsinkin, jos on haasteita löytää tai haikea töitä!

Carola / Porrassiivooja