Yrityskauppa on aina suuri askel yrittäjälle, olitpa sitten myyjän tai ostajan saappaissa. Molemmissa tapauksissa asiaan kannattaa syventyä perusteellisesti ammattilaisapua hyödyntäen.

Yrityskauppapalvelumme on suunnattu niin yrityksen myyjälle kuin ostajallekin. Suunnittelemme palvelun aina sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Haluamme olla kumppanisi isojen ratkaisujen äärellä!


Yritystä myymässä?

Yrityksen myyminen on usein pitkä, selvitysten mukaan jopa viiden vuoden prosessi. Tuona aikana yritys kannattaa valmistella sellaiseen kuntoon, että se kiinnostaa ostajaa. Siksi olemme mieluusti mukana jo myyntihankkeen alusta alkaen. Näin voimme auttaa liiketoiminnan kehittämisessä ja yrityksen myyntikuntoon valmistelussa.

Näin etenemme:

  • Teemme yrityksen arvonmäärityksen
  • Laadimme myyntimateriaalin
  • Etsimme potentiaaliset ostajat
  • Käymme kauppaneuvottelut

Kauttamme järjestyvät myös kauppasopimukset. Näistä palveluistamme voit valita kaiken tarpeellisen, räätälöimme toimeksiannon aina tapauskohtaisesti sopien.


Yritystä ostamassa?

Yrityksen osto voi olla erinomainen vaihtoehto sekä oman yritystoiminnan aloittamiseen että nykyisen laajentamiseen. Monenlaisia yrityksiä on julkisestikin tarjolla, mutta julkaisemattomia myyntiaikeita on vieläkin enemmän.

Näin etenemme:

  • Etsimme toimeksiannon perusteella hyvät kannattavuusedellytykset omaavia ja kehityskelpoisia yrityksiä
  • Perehdymme yritysten tilanteisiin ja arvioimme niiden todellisen arvon
  • Käymme tarvittaessa kauppaneuvottelut ja kauttamme hoituvat myös kauppasopimukset.

Olemme mielellämme auttamassa myös ostetun yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä ja sopeuttamisessa juuri ostajalle sopivaan kuntoon. Näistäkin palveluksistamme on toimeksiantoon valittavissa juuri sopivat elementit.


Haluatko tietää lisää yrityskauppapalvelusta? Jätä yhteistietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.