Nivelvaihe on työllistämisen tukipalvelu, jota voit käyttää ennen kun palkkaat työntekijän ”omille listoillesi”. Se tarjoaa mahdollisuuden tutustua työntekijään ja varmistaa hänen soveltuvuutensa yrityksenne omaksi työntekijäksi. Nivelvaihe voi kestää juuri niin kauan kuin itse näette tarpeelliseksi.

Nivelvaiheessa Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden rooli on tarjota työnantaja-alusta, jolle voit ulkoistaa työnantajavelvollisuudet ennen työntekijän varsinaista työllistämistä. Me hoidamme siis palkanmaksun, vakuutukset, työterveyden, mahdolliset sairauspäivärahat jne. Nivelvaiheeseen ei kuulu työntekijöiden hankkiminen Suomen Henkilöstöasiantuntijoiden puolesta.


Näin hyödyt:

  • Vähemmän riskejä: Me kannamme kaikki henkilöstöön liittyvät työnantajan riskit.
  • Matalamman kynnyksen työllistämistä: Et joudu selvittelemään työnantajan velvollisuuksiin kuuluvia asioita, vaan me hoidamme työsopimukset, työterveyden, vakuutukset jne.

Näin etenemme:

  1. Tilanteen kartoittaminen ja nivelvaiheen toteuttamisesta sopiminen: Käymme yhdessä yrityksenne tilanteen läpi ja sovimme nivelvaiheen toteuttamisesta tarpeidenne mukaisesti.
  2. Työntekijän palkkaaminen: Teemme työntekijän kanssa työsopimuksen ja järjestämme vakuutukset yms. asiat kuntoon. Työntekijä aloittaa työt yrityksessänne.
  3. Tilanteen seuranta: Seuraamme sovitusti tilannetta ja hoidamme työnantajavelvollisuudet laadukkaasti ja ajallaan.

Haluatko kuulla lisää työllistämisen nivelvaiheesta? Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.