Alaistaidot

Nykyaikainen johtamiskulttuuri korostaa henkilöstöjohtamisen tärkeyttä. Usein tämä trendi tuo mukanaan myös vapauksia työntekijälle, jonka myötä yksilön vaikuttamismahdollisuudet työn suorittamistapoihin, aikatauluttamiseen ja jopa itse työn sisältöön ovat lisääntyneet. Tämän myötä korostuu myös yksilön vastuu paitsi itse työn suorittamisesta, myös esimerkiksi työn laadusta. Yksittäisen työtehtävän kohdalla tämä voi tarkoittaa oma-aloitteisuutta, isossa kokonaisuudessa taas itsensä johtamisen taitoa.

Valmennuksessa peilataan yksilön lähtökohtia nykyajan työelämän vaatimuksiin, mutta myös sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Lisäksi korostamme esimerkiksi verkostojen ja verkostoitumisen tärkeyttä eri työtehtävissä.

Työelämätietous -valmennus sopii niin työssä oleville, opiskelijoille kuin työnhakijoillekin, mutta erityisesti suosittelemme sitä työuransa alkuvaiheessa oleville.


Valmennuksen sisältö esimerkiksi:

  • Keskusteleva haastattelu asiantuntijan ja valmennettavan välillä, jossa pureudutaan valmennettavan työhistoriaan ja -kokemukseen.
  • Haastattelun pohjalta käymme läpi työyhteisössä olemisen ja vaikuttamisen teoriaa sekä käytäntöjä.

Kysy lisää ja pyydä tarjous: Anu Laasanen +358 44 241 8131

Valmennuksen toimitusehdot.


Kiinnostuitko työelämätietous -valmennuksesta? Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä ja sovimme valmennuksen toteutuksesta.